Openstelling MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) in 2016

Zoals wij eerder al hebben bericht, kunnen vanaf 10 mei 2016 innovatieve MKB-ers weer subsidie aanvragen binnen de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Inmiddels is er meer bekend over deze openstelling.

De voorwaarden en beschikbare instrumenten van de regeling zijn gelijk aan vorig jaar. Zo zijn de volgende instrumenten weer opgenomen: kennisvouchers, innovatieadviesprojecten, haalbaarheidsprojecten en R&D samenwerkingsprojecten (klein en groot). De benoemde topsectoren zijn eveneens hetzelfde als vorig jaar, maar de specifieke  innovatiethema’s binnen de verschillende topsectoren zijn gewijzigd.

De regeling wordt opengesteld op 10 mei en de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Uitzondering hierop zijn de R&D samenwerkingsprojecten, die kunnen vanaf 5 juli worden ingediend en zullen in een tender worden beoordeeld. Meer informatie over de regeling is hier te vinden.

Met specifieke vragen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook indien u in aanmerking denkt te komen, kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de specifieke mogelijkheden.

Publicatie: 18 april 2016
Terug naar het Nieuwsarchief