Over Innovio

Innovio is een onafhankelijk subsidieadviesbureau, gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van innovatieve ondernemers bij het aanvragen en realiseren van subsidies en overheidskredieten.

Waarom Innovio?

Eén goede reden om te kiezen voor onze frisse blik op subsidieadvisering? Wij geven u er 3!

  1. Ondernemende consultants. Innovio is opgericht door twee ervaren professionals, die hun sporen in de subsidieadvisering verdiend hebben. Uw contactpersoon is een van de vennoten. Een collega-ondernemer dus, maar dan met verstand van subsidieadvisering. Jarenlange kennis en ervaring met regionale, nationale en internationale subsidieregelingen staan hierdoor tot uw beschikking.
  2. Persoonlijk contact en gedrevenheid. We zijn niet het grootste subsidieadviesbureau van Nederland en dat heeft zo z’n voordelen. Wij geloven in regelmatig persoonlijk contact met u als ondernemer om uw plannen te analyseren in het licht van subsidieregelingen. Door onze lage overhead zijn we bovendien in staat om onze kennis, ervaring en gedrevenheid aan te bieden tegen scherpe tarieven.
  3. Complete begeleiding van aanvraag tot en met afwikkeling. Wij staan niet alleen garant voor het indienen van een kwalitatief hoogwaardige aanvraag, maar bieden tevens begeleiding bij het voeren van uw projectadministratie en voorbereiding en ondersteuning bij subsidiecontroles.