LimburgMakers

Doel

Is uw MKB-onderneming actief in de maakindustrie en gevestigd in Limburg? Dan kunt u wellicht gebruik maken van de subsidiemogelijkheden van het programma LimburgMakers.

Subsidie

MKB-ondernemingen kunnen gebruik maken van de volgende subsidie-onderdelen:

  • Adviestraject
    Subsidie voor de inhuur van externe deskundigheid voor verbetering van bedrijfsprocessen, onderzoek naar toepassingsmogelijkheden en/of implementeren van nieuwe ontwikkelingen
  • Kennistraject
    Het doel van deze subsidie is het verbinden van WO- en HBO-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de maakindustrie en vice versa om daarmee kennisuitwisseling te stimuleren. De volgende kennisinstellingen zijn hierbij betrokken: Universiteit van Maastricht, Fontys Hogeschool en Zuyd Hogeschool.
  • Innovatieproject
    Deze subsidie heeft als doel om innovatieve ontwikkelingen bij het MKB in de maakindustrie te stimuleren, ondersteunen en versnellen.

Subsidiepercentages en –hoogtes

Onderdelen Subsidiepercentage Maximale subsidie
Adviestraject    50%    10.000
Kennisproject    75%    15.000
Innovatieproject    35%

   70.000

Aanvragen

Per onderdeel gelden verschillende aanvraagperiodes verspreid over het kalenderjaar. De aanvraagperiodes liggen dicht op elkaar waardoor bijna doorlopend ingediend kan worden.

Meer informatie?

Indien u in aanmerking denkt te komen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail (Turn on JavaScript!) of telefonisch op telefoonnummer (024) 37 36 368. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en nadere voorwaarden die gelden om in aanmerking te komen. Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst bij het indienen van een eventuele aanvraag.